SKANDAL U NBA LIGI: O'Nil žestoko isprozivao Jusufa Nurkića, ovaj mu nije ostao dužan (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 01. 2024. u 10:47 >> 10:50

JOŠ se priča o nesportskom startu Drejmonda Grina nad Jusufom Nurkićem, kada je košarkaš Golden Stejta "popio" suspenziju. Sada se u javnosti pojavila informacija da bi košarkaš iz Bosne i Hercegovine mogao da tuži Amerikanca, a ta informacija izbacila je iz takta Šakila O'nila koji je poznat kao čovek bez dlake na jeziku.

СКАНДАЛ У НБА ЛИГИ: ОНил жестоко испрозивао Јусуфа Нуркића, овај му није остао дужан (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Amerikanac se kritičkom porukom oglasio...

- Ne znam je li istina ili ne, ali želim da se obratim Jusufu Nurkifu... Nurkiću, kako god se zoveš. Priča se o podizanju prijave protiv Drajmonda Grina. Imam problem s tim. To samo pokazuje kakav si mekušac. Uništićeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša, počeo je O'Nil pa nastavio:

- Razlog, gospodine, što te je Drejmond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te video. Ne možeš da tužiš nekoga, samo moraš da podigneš svoje veliko du*e i nekom uzvratiš udarac. Šta misliš o tome, mekušac?

Nedugo potom oglasio se sam Nurkić koji je demantovao da je uopšte razmišljao o tužbi.

- To nikad nisam rekao! Ljudi izmišljaju ta sr*nja. Šekiloviću, ja nisam odavde. Ne troši mi se novac i niko se više ne tuče u ovoj NBA ligi, odgovorio je Nurkić.

Podsećanja radi, Grin je umalo pa nokautirao reprezentativca Bosne i Hercegovine na utakmici Finiksa i Golden Stejta. Amerikanac je pesnicom udario Nurkića u glavu, a centar Sansa završio je na zemlji.

Usledile su osude javnosti, a Grin je dobio 18. isključenje u karijeri, treće ove sezone, a on je do skora bio suspendovan zbog "nesportskog ponašanja".

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)