PRAVO SA SNIMANJA: Aleksa Avramović otkrio kako mu je noga i kada se vraća na teren!

Tanjug

05. 01. 2024. u 22:23

ALEKSA Avramović, reprezentativac Srbije u košarci i član Partizan, rekao je ovog petka "Tanjugu" u Pirotu, gde je prisustvovao otvaranju Božićne škole sporta zajedno sa selektorom "orlova" Svetislavom Pešićem, da oporavak posle povrede ide dobro i da će se uskoro naći ponovo na terenu.

ПРАВО СА СНИМАЊА: Алекса Аврамовић открио како му је нога и када се враћа на терен!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Sigurno je da je za navijače crno-belih ovo sjajna vest, pošto se zna koliko je borbeni bek važan za ti.

- Ide dobro, danas sam snimio nogu, 80-90 posto je bolje i uskoro ću se naći na terenu'', kazao je Avramović, koji je u Pirotu posetio i trening košarkaša Pirota, u klubu u kome je ponikao selektor Pešić.

U okviru Božićne škole sporta, koju organizuje Sportski centar Pirot, pod pokroviteljstvom Grada Pirota, više hiljada mališana svaki zimski raspust provede baveći se sportom ili učeći neki od brojnih zanata, na nekom od ukupno 70 potpuno besplatnih programa.

Avramović je kazao da je reč o odličnom projektu Grada Pirota.

- Hvala Gradu Pirotu na dočeku i fenomenalnoj organizaciji i ja sam počastvovan što sam ovde. Moja poruka mladima je da duboko veruju u to što rade i da imaju velike ambicije jer će uspeh sam doći. Osećaj je prelep kada vidite pune terene, onda znamo da smo uradili pravi posao i da smo doneli nešto dobro toj deci i odveli ih na pravi put - istakao je Avramović.

Otvarajući Božićnu školu sporta, selektor Pešić pred prepunim Omladinskim stadionom, gde je inače počeo da igra košarku kao dečak, kazao je da ovakva svetkovina sporta, poput pirotske Božićne škole sporta, ne postoji nigde, ne samo u Srbiji, već i šire.

- Mi Piroćanci smo jedinstveni u svemu pa i u ovome. Želim svima da uživate u ovoj manifestaciji i brojnim sportskim programima - poručio je Pešić.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)