RUSIJA NIJE ŽELELA OVO DA ČUJE: Evo šta se desilo sa nestalim šampionom

Novosti online

04. 01. 2024. u 15:39

BIVŠI košarkaš juniorskog pogona CSKA Moskva Anton Petuhov nestao je u Krasnojarsku, a najnovije vesti ovim povodom - nisu uopšte dobre.

РУСИЈА НИЈЕ ЖЕЛЕЛА ОВО ДА ЧУЈЕ: Ево шта се десило са несталим шампионом

Foto: Evroliga

Kako javlja ruska novinska agencija "RIA Novosti", 20-godišnji Petuhov, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, "pao je sa mosta u Krasnojarsku".

Drugih detalja nema, osim da je "u toku potraga za telom".

Sa druge strane, portal "Čampionat" dodaje da je policija pregledom video-zapisa sa bezbednosnih kamera "utvrdila da je Petuhov pao sa Oktobarskog mosta u reku Jenisej".

Podestimo, pomenuti košarkaš kluba Barnaul napustio je kuću pomenute noći i postao je nedugo zatim nedostupan, javila je u sredu stranica organizacije "Potraga za izgubljenom decom".

Anton Petuhov je od 2020. do 2023. igrao za "CSKA junior" i bio šampion juniorske VTB lige, da bi zajedno sa sinom trenera "B" ekipe "armejaca", Aleksandrom Gerasimovim, prešao u Barnaul pred početak aktuelne sezone.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)