KAPITEN ZVEZDE BRANKO LAZIĆ PRED DERBI: "Imamo odgovor na taj Partizanov potez!"

Filip Milošević

03. 01. 2024. u 18:58

Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Branko Lazić izjavio je danas da meč sa Partizanom neće da bude lak, ali je dodao da je najveća prednost "crveno-belih" to što će igrati pred svojim navijačima.

КАПИТЕН ЗВЕЗДЕ БРАНКО ЛАЗИЋ ПРЕД ДЕРБИ: Имамо одговор на тај Партизанов потез!

M. Vukadinović

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 20 časova u Štark areni ekipu Partizana u 19. kolu Evrolige.

- Sigurno da neće da bude lako, ali bez obzira na to, naša najveća prednost je što ćemo igrati pred našim navijačima, koji će doći u velikom broju. Jučerašnja pobeda će nam dosta značiti na sutrašnjem meču. Idemo da dobijemo, da nastavimo taj ritam dobrih igara od sinoć i siguran sam da će to biti dovoljno uz naše navijače - rekao je Lazić na konferenciji za medije.

Šampion ABA lige je nedavno angažovao Džejlina Smita, dok je Crvena zvezda vratila Nikolu Topića.

- Doveli smo i mi malog Topića, imamo i mi odgovor. Nije nam nepoznat, igrali smo i prethodnih sezona sa njim. Ima dosta igrača, nisu Partizan pojedinci, moraćemo timski da odgovorimo na sve njihove pretnje. I timskom igrom da dođemo do pobede - dodao je kapiten Crvene zvezde.

Šampion Srbije je sinoć u Istanbulu pobedio Fenerbahče 85:76 u 18. kolu Evrolige.

- Nismo odustajali, Fenerbahče je imao dvocifrenu prednost i nismo se predali u tim momentima, nego smo nastavili da igramo, da verujemo i korak po korak smo došli do prednosti koju smo uspeli da održimo do kraj - istakao je Lazić.

On je istakao da meč sa Partizanom nije prekretnica za Zvezdu.

- Ne razmišljam o tome šta bi bilo. Da li je ta utakmica najbitnija ili prekretnica, nego da izađemo na teren i nastavimo sa dobrim izdanjima i nadam se da će to biti dovoljno za pobedu - rekao je Lazić.

Kapiten Crvene zvezde je naveo da se u potpunosti oporavio od povrede.

- Povreda je prošla odavno, što se tiče treninga, vratio sam se kada nije bilo preterano mnogo vremena za trening. Juče je ekipa odigrala fenomenalno, timski, tako da želim da i sutra nastavimo u istom ritmu - zaključio je Lazić.

 

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao