"NEMOJ NI DA ZAVRŠIŠ PITANJE": Nurkić prekinuo novinara na konferenciji (VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2024. u 18:45

KOŠARKAŠ iz Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić odigrao je sjajnu utakmicu u pobedi njegovog Finiksa nad Portlandom (109:88). Osim dobre partije vredi pomenuti i njegovu interesantnu konferenciju za medije.

НЕМОЈ НИ ДА ЗАВРШИШ ПИТАЊЕ: Нуркић прекинуо новинара на конференцији (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Centar Sansa je na ovom meču postigao 18 poena, na to je dodao sedam skokova, pet asistencija, dve blokade i jednu ukradenu loptu. 

On je pred novinarima na kraju utakmice pružio podršku saigraču Devinu Bukeru koji je imao nešto lošije šutersko veče (4/16).

- Želim da uzme te šuteve. To su bili otvoreni šutevi i nije me briga da li će promašiti 20 uzastopnih. Neka 21. opet ide Devinu Bukeru. Ako želimo da osvojimo prsten, onda nam je taj 21. šut veoma važan - rekao je Nurkić.

Zanimljiv je bio trenutak kada je Nurkić prekinuo novinara koji je pošao da postavlja pitanje.

- Bredli Bil. Nemoj ni da završiš pitanje, odgovor je Bredli Bil. On samo menja sve, tako je jednostavno. Kada je na parketu njegovo prisustvo čini razliku. Žao mi je što vas prekidam, ali to je Bredli Bil - zaključio je centar Finiksa.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić