SRBIMA PAO KAMEN SA SRCA: Svetislav Pešić ne ide nigde

Novosti online

01. 01. 2024. u 10:31

Košarkaši Barselone nalaze se u krizi igara i rezultata, samo u poslednjih nekoliko dana izgubili su od Monaka u Evroligi i od Unikahe u španskoj ligi, pre 15-ak dana su poraženi od slabašne Albe u Evroligi, pognutih glava su napustili parket na sedam od poslednjih deset mečeva, pa su u Kataloniji uoči Nove godine krenule spekulacije da se treneru Rodžeru Grimauu ozbiljno "drma klupa".

СРБИМА ПАО КАМЕН СА СРЦА: Светислав Пешић не иде нигде

FOTO: FIBA.Basketball

Ipak, mladi stručnjak je dobio poverenje i ostaće trener Barse, iako su spekulacije čak išle i dotle da se pisalo kako će ga naslediti selektor Srbije Svetislav Pešić, koji je Barselonu predvodio u dva navrata.

"Ovo je novi projekat u kom je Grimau ključna tačka i nastaviće to da bude. Radi odličan posao, koji nije nimalo lak. Svesni smo da čini sve da tim zaigra ponovo kvalitetno kao na početku sezone. Verujemo u njega, u ceo projekat, kao i igrače koje imamo u timu i verujemo da će uskoro slika biti poptpuno drugačija", rekao je sportski dorektor Barse Huan Karlos Navaro.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)