"URADILI SMO PRAVU STVAR ZA SRPSKU KOŠARKU!" Nebojša Čović o aktuelnom trenutku KK Crvena zvezda

Novosti online

26. 12. 2023. u 21:05

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je na tradicionalnom novogodišnjem koktelu, koji organizuje klub sa Malog Kalemegdana, da je pred pomenutim kolektivom izazovna godina.

УРАДИЛИ СМО ПРАВУ СТВАР ЗА СРПСКУ КОШАРКУ! Небојша Човић о актуелном тренутку КК Црвена звезда

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

"Mislim da smo uradili pravu stvar ne samo za nas, već i srpsku košarku. Bila je ovo teška i izazovna godina, ali smo izašli na kraj. Mogu da kažem da smo najuspešniji klub na ovim prostorima u poslednje vreme. Pred nama izazovna godina, pored igrača i trenera pojačali smo se u Upravnom odboru, spremni smo za izazove. Sva takmičenja su važna i kada pobeđujemo i kada gubimo, trudićemo se da napravimo što je moguće bolji rezultat", istakao je Čović.


Trener košarkaša Crvene zvezde Joanis Sferopulos dodao je da je ponosan što je deo beogradskog kluba.


"Želim svim prijateljima, sponzorima, članovima Upravnog odbora, svima prisutnima da poželim sjajnu godinu, da bude zdravlja više od svega, a onda i uspeha našeg kluba. Ponosan sam što sam trener Zvezde, što pripadam ovoj porodici, moram da kažem da ćemo svi dati sve za uspeh tima. Borićemo se da Zvezda bude na vrhu u svim takmičenjima", zaključio je Sferopulos.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!