ŠIRE SE DEZINFORMACIJE! Evo u kakvom je stanju zaista Aleksa Avramović

Novosti online

10. 12. 2023. u 15:57

ZDRAVSTVENI bilten u Partizanu daleko je od zadovoljavajućeg, a sada su se pojavile nove informacije o statusu igrača crno-belih.

ШИРЕ СЕ ДЕЗИНФОРМАЦИЈЕ! Ево у каквом је стању заиста Алекса Аврамовић

FOTO: M. Vukadinović

Pored Alekse Avramovića, koji baš nema sreće sa povredama, i kojeg čeka nešto duže odsustvo, doktor crno-belih Momčilo Jakovljević govorio je i o Frenku Kaminskom.

- Kaminski je počeo sa Batom Zimonjićem da radi, trči. Inače, ovo je bila povreda sa desne strane, iza rebara, pored stomaka. Još uvek je neizvesno. Ali, neće neki dug period. Što se tiče Trifunovića, on je takođe mnogo bolje i trebalo bi da počne da radi za jedno 7,8 dana. Nije trenirao, mora da radi da ojača taj mišić koji je pukao - kazao je Jakovljević.

Potom je prokomentarisao i stanje Alekse Avramovića, koji je doživeo tešku povredu zgloba.

- Što se tiče Avramovića, svi sve znaju i u sve se razumeju. Dezinformacija ima milion. Doživeo je jednu tešku povredu skočnog zgloba. Mi smo uradili sve što smo mogli, imobilizacija skočnog zgloba. Sada ima čizmu, ne nosi gips. Biće u mirovanju, mora da mu spadne otok, To će da potraje. Mnogo više ćemo znati kada budemo radili kontrolnu magnetnu rezonancu za desetak dana. I tako svakih desetak dana. To će potrajati, neće biti operacija kao što pričaju. Videćemo - zaključio je klupski doktor Parnog valjka.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024