UŽAS: Aleksa Avramović polomio nogu!

Novosti online

07. 12. 2023. u 23:09

Partizan i Olimpija Milano odigrali su veoma zanimljivu utakmicu utakmicu Evrolige, a veliki trijumf crno-belih ostao je u senci teške povrede košarkaša domaćih i srpskog junaka Mundobasketa, Alekse Avramovića.

УЖАС: Алекса Аврамовић поломио ногу!

FOTO: M. Vukadinović

On je u meču odigranom u okviru 13. kola Evrolige bio starter, a u 6. minutu je iskrenuo zglob leve noge i šepajući je napustio utakmicu. 

Po završetku meča, užasne vesti o njemu obelodanio je trener domaćih, Željko Obradović:

- Aleksina povreda je ozbiljna, teško se povredio... Polomio je nogu. U ovom trenutku nemamo informaciju koliko će pauzirati. Toliko nesrećnih stvari desilo se u ove dve godine, toliko malera ove sezone, meni je jako žao zbog svega... - jedva je govorio Obradović.

Srpski reprezentativac je nedavno pauzirao zbog preloma nosa, pa mu je ono druga povreda u kratkom vremenskom roku, ali daleko ozbiljnija i veliko je pitanje kada će se vratiti na parket.

Podsetimo, Partizan je gubio sa 15 razlike, a onda deklasirao Olimpiju Milano.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024