"O, DUŠO..." Dete se rasplakalo u programu uživo RTS-a, voditeljka morala da ga umiruje, a razlog je neverovatan (VIDEO)

Novosti online

01. 12. 2023. u 20:22

Jedan od najboljih košarkaša Partizana i reprezentacije Srbije Aleksa Avramović nakon Mundobasketa prirastao je za srce mnogim navijačima u Srbiji, pa tako i jdečaku, koji se rasplakao zbog svog idola.

О, ДУШО... Дете се расплакало у програму уживо РТС-а, водитељка морала да га умирује, а разлог је невероватан (ВИДЕО)

Screenshot: RTS

Gosti emisije "Jedan dobar dan" na RTS-u bili su Slavko i Dušan Radojičić, otac i sin, prilikom čega su govorili o svom humanitarnom udruženju "Ognjište".

Slavko je osnovao udruženje, a Dušan se zainteresovao za celu priču i zajedno sa ocem je pešačio za Pedijatrijsko odeljenje ankologije i radiologije u Beogradu. 

Nakon priče o udruženju Dušan je otkrio da voli košarku i da bi želeo da upozna Željka Obradovića i Aleksu Avramovića, da bi potom usledilo veliko iznenađenje za mališana.

U emisiju se uključio Avramović i zahvalio se Dušanu na svemu što radi. Mališan je od zbog toga bio preplavljen suzama radosnicama.

Toliko, da je voditeljka dvaput pokušavala da ga umiri, raznežena koliko je dečaku značilo ovo iznenađenje.

A kako je to sve izgledalo, možete pogledati u snimku koji je pred vama:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)