JOKIĆ OPET UPAO U FRKU! Srbin plesao po terenu, ali i tražio kavgu (VIDEO)

Novosti online

23. 11. 2023. u 06:28

Košarkaši Denver nagetsa poraženi su od ekipe Orlando medžika 124:119.

ЈОКИЋ ОПЕТ УПАО У ФРКУ! Србин плесао по терену, али и тражио кавгу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Ni novi tripl-dabl Nikole Jokića nije pomogao Denveru. "Džoker" je upisao 30 poena, 13 skokova i 12 asistencija. Majkl Porter Džunior je bio raspoložen sa 25 poena, Eron Gordon je ostvario dabl-dabl sa 15 poena i 10 skokova, Redži Džekson je doprineo sa 14 poena i devet asistencija.

Franc Vagner je predvodio Medžik sa 27 poena, Paolo Bankero je odmah iza njega sa 23 poena. Kol Entoni je bio "iks-faktor" sa 20 poena.

Ipak, ono o čemu se najviše priča desilo se na četiri i po minuta pre kraja utakmice, kod rezultata 108:108, Nikola Jokić se našao pod košem, u jednom trenutku okružen čak četvoricom protivničkih košarkaša. Pokušao je da položi loptu na tablu u kontaktu, nije uspeo, usledila je borba za loptu u kojoj se Srbin našao okružen Džejlenom Sagsom, Gogom Bitadžeom i Kolom Entonijem koji je u toj situaciji, da se tako izrazimo, zajahao Jokića i tom prilikom ga oborio na parket.

Orlandovi košarkaši otišli su u brz napad, dok je Jokić ušao u konflikt sa Sagsom koji je očigledno imao nameru da isprovocira aktuelnog MVP finala i time se sladio u momentu kada su sudije reagovale i upozorile našeg centra za ponašanje?!

Ruku na srce, ni Jokić nije bio miroljubiv, štaviše, tražio je i on posle toga kavgu, nezadovoljan ponašanjem sudija prema njemu. Daleko od toga da je samo ovaj detalj odlučio pobednika, jer nije tako. Ali delimično i zbog ovakvih stvari sa kojima se Jokić nosi Denver je ostao uskraćen za novu pobedu, a takođe je stavljena mrlja na još jedno prelepo veče veličanstvenog Somborca.

Definitivno je Denver u padu forme što se tiče rezultata. Pre svega je na to uticala povreda Džamala Marija, koji se vraća početkom decembra, a Nagetsi su u poslednja četiri meča upisali tri poraza i sa skorom 10-5 prepustili prvo mesto Zapada Minesota timbervulvsima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre "Pariz 2024"?

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godinu od svog početka, u februaru 2022, možda i ne čudi što Ukrajina ne želi da vidi ruske sportiste na međunarodnim takmičenjima. Ipak, iako je doneta odluka da Rusi mogu na ovogodišnje Olimpijske igre - Pariz 2024, može da se desi da jedan od poznatijih ruskih takmičara tamo ne učestvuje, upravo "iz ukrajinskog razloga".

20. 05. 2024. u 15:35

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)