"HVALA ALEKSANDRU VUČIĆU!" Održana sednica skupštine KK Crvena zvezda, ovo su zaključci

Novosti online

15. 11. 2023. u 19:48

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je u sredu drugu redovnu godišnju sednicu Skupštine kluba, kojoj je prisustvovalo 42 od 57 članova.

ХВАЛА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ! Одржана седница скупштине КК Црвена звезда, ово су закључци

FOTO:KK Crvena zvezda

Dnevni red sastojao se od sedam tačaka, a po završetku rada, crveno-beli su se oglasili saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti:

"Nakon što je usvojen zapisnik sa prethodne Skupštine, predsednik kluba (Nebojša Čović) informisao je članove Skupštine o prečišćenom tekstu i izmenama Statuta. Takođe kooptirana su i dva nova člana u Skupštinu KK Crvena zvezda. 

Izmenama Statuta ukinuto je predsedništvo kluba, znatno veća ovlašćenja u radu imaće novi Upravni odbor i Kolegijum koji je osnovan i čine ga: predsednik i potpredsednici Skupštine kao i predsednik i potpredsednik Upravnog odbora.

Jednoglasno je potvrđen izbor novog predsednika i potpredsednka Upravnog odbora. Kao što je klub i najavio u zvaničnom saopštenju nakon prethodne sednice predsedništva kluba, te funkcije obavljaće ugledni privrednici, gospoda Željko Drčelić i Živorad Vasić.

Mandat novog Upravnog odbora usaglašen je sa trajanjem mandata Skupštine i ostalih tela na tri godine.

Pod tačkom razno, predsednik kluba informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, kadrovskim pitanjima vezanim za prvi tim, ali i rešenju velikog problema sa terminima u maloj sali Beogradske arene koji je u sredu definitivno rešen.

Tokom svog izlaganja izveštaja, predsednik kluba se zahvalio na ogromnoj pomoći predsedniku Republike Srbije (Aleksandru Vučiću), Vladi Republike Srbije (na čelu sa Anom Brnabić), gradu Beogradu i naslovnom sponzoru, kao i kompaniji Telekom, jer bi bez njihove podrške, bez obzira na rekordan prihod od prodaje sezonskih i dnevnih karata, kao i od ugovora sa sponzorima - svakodnevni rad kluba praktično bio nemoguć!", zaključuju crveno-beli.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!