NOVI SKANDAL USTAŠA! Navijači Zadra su bez ikakvog srama ovo uradili na meču sa Crvenom zvezdom (FOTO)

Novosti online

12. 11. 2023. u 21:14

Nije bilo mira u Zadru ni dan nakon što je su u subotu uveče u dva odvojena incidenta u Zadru bez ikakvog razloga napadnuti član Upravnog odbora KK Crvena zvezda, zajedno sa još jednim prijateljem kluba, kao i dva člana novinarske ekipe koja je sa delegacijom crveno-belih stigla iz Barselone.

НОВИ СКАНДАЛ УСТАША! Навијачи Задра су без икаквог срама ово урадили на мечу са Црвеном звездом (ФОТО)

Photo: ABA LIGA / KK Zadar / Sime Zelić

Uz sraman transparent, o kome su vam "Novosti" već pisale, pristalice domaćih, okupljene u grupu "Tornado Zadar", razvile su zastavu tzv. Nezavisne Države Hrvatske.

Iako je njeno veličanje zvanično zabranjeno u Republici Hrvatskoj, na tribini sa najvatrenijim navijačima Zadra mogla se videti i takva "šahovnica", koja se od moderne razlikuje po tome što je u gornjem levom uglu početno polje - bele boje.

NDH, marionetska fašistička država u vreme Drugog svetskog rata, organizovano je ubila više stotina hiljada Srba, ali i Jevreja, Roma i drugih.

Inače, što se tiče same utakmice 7. kola ABA lige Zadar - Crvena zvezda, gosti iz Beograda su pobedili posle prilično zanimljivih dešavanja na parketu.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)