OGLASILA SE ZADARSKA POLICIJA NAKON INCIDENTA: Privedene dve osobe za koje se sumnja da su napali delegaciju Crvene zvezde

Novosti online

12. 11. 2023. u 08:05

Povodom dva odvojena napada u Zadru na osobe iz delegacije Košarkaškog kluba Crvena zvezda, zadarska policije saopštila je sinoć da se "u prostorijama policije nalaze se dve osobe koje se dovode u vezu s ovim događajima".

ОГЛАСИЛА СЕ ЗАДАРСКА ПОЛИЦИЈА НАКОН ИНЦИДЕНТА: Приведене две особе за које се сумња да су напали делегацију Црвене звезде

Foto: KK Zadar

- U subotu oko 20 sati policijski službenici Policijske uprave Zadar primili su dojave za dva događaja, koji se dovode u vezu sa održavanjem - današnjeg sportskog takmičenja u Zadru.

- U toku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovih događaja. U prostorijama policije nalaze se dve osobe koje se dovode u vezu s ovim događajima. Po završetku kriminalističkog istraživanja, policija će pravovremeno obavestiti javnost - navedeno je u saopštenju, prenosi Indeks.hr.

KK Crvena zvezda prethodno je saopštila da su "tokom subote uveče u dva odvojena incidenta u Zadru bez ikakvog razloga napadnuti član UO našega kluba, zajedno s još jednim prijateljem kluba koji je bio u društvu, kao i dva člana novinarske ekipe koja je s delegacijom KK Crvena zvezda stigla iz Barcelone. 

Kako je navedeno, svi su u napadu od strane brojnih maskiranih huligana pretučeni i tom prilikom doživeli su ozbiljne povrede.

- Kao klub zahtevamo hitnu reakciju nadležnih organa, na prvom mestu hrvatske policije i službi sigurnosti kao i privođenje napadača, jer je neverovatno da se napadaju ljudi koji su u Zadar stigli kao deo delegacije našega kluba, koji nisu imali nikakva obeležja našega kluba na sebi, niti su na bilo koji način provocirali bilo koga - ističe se u saopštenju KK Crvena zvezda.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)