EVROPA GLEDA I NE VERUJE: Partizan je uradio nešto što nikad niko nije

Novosti online

10. 11. 2023. u 08:22

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć u Beogradu ekipu Fenerbahčea rezultatom 85:84 (23:27, 24:29, 16:13, 22:15) u meču sedmog kola Evrolige.

ЕВРОПА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Партизан је урадио нешто што никад нико није

FOTO: Tanjug

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Frenk Kaminski koji je postigao 15 poena, dok su Džejms Naneli i Alen Smailagić ubacili po 13. Najbolji u ekipi Fenerbahčea je bio Najdžel Hejs-Dejvis sa 23 poena, dok je Tajler Dorsi dodao 18.

Navijači su bili Partizanov šesti igrač, a Evroliga je objavila da je ovoj utakmici zvanično prisustvovalo 20.058 gledalaca, što je rekord na jednom meču najjačeg košarkaškog takmičenja.

Prethodne dve utakmice su bile protiv Barselone i Crvene zvezde, ali ni na jednoj od tih utakmica nije bilo više gledalaca u odnosu na večerašnji meč.

U porazu od Barselone (83:92), Partizan je imao podršku 18.360 navijača, a u evroligaškoj pobedi nad Crvenom zvezdom (88:86) bila su prisutna 19.984 gledaoca, prema zvaničnim podacima Evrolige.

Partizan i Crvena zvezda su se četiri dana posle evroligaškog, sastali i u derbiju Admiralbet ABA lige, ali je i tada bilo manje gledalaca nego večeras. Tom derbiju je prisustvovalo, zvanično, 20.007 gledalaca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove