''ODIGRAO SAM KATASTROFALNO, SNOSIM ODGOVORNOST'' Aleksa Avramović nezadovoljan svojom igrom na meču protiv Baskonije

Novosti online

04. 11. 2023. u 10:52

Košarkaši Partizana poraženi su sinoć od Baskonije rezultatom 84:83 u okviru šestog kola Evrolige. Aleksa Avramović je nakon utakmice rekao da su prosuli dobijenu utakmica i da on snosi apsolutnu odgovoronst.

ОДИГРАО САМ КАТАСТРОФАЛНО, СНОСИМ ОДГОВОРНОСТ Алекса Аврамовић незадовољан својом игром на мечу против Басконије

FOTO: M. Vukadinović

- Mislim da smo prosuli utakmicu na kraju. Imali smo kontrolu tokom čitavog meča, a onda su nam dali dve trojke i vratili se u meč. Opet smo na kraju imali šansu da pobedimo. Međutim, nije to bio problem bio, ta poslednja tri minuta. Ja sam igrao katastrofalno čitavu utakmicu. Snosim apsolutnu odgovornost za poraz. Znamo da smo prosuli pobedu – rekao je reprezentativac Srbije.

Potom se osvrnuo na saigrače i on smatra da je svako od njih odigrao dobro.

-U ovoj konstalaciji stvari morao sam da odigram mnogo bolje. Stvarno snosim odgovornost nakon dobrog ritma koji smo imali… Svi su igrali dobro. Tristan koji nije odigrao dosta utakmica je odigrao odlično… I Trifa i Jare su odigrali sjajno, kao i Džejms, Zek, Smajli i Đuša. Svi su odigrali odlično… Na kraju smo sve prosuli i to je to – naveo je Avramović.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)