VELIKI PEH ZA PARTIZAN: Poznat stepen povrede Kevina Pantera, evo koliko će biti van terena

Novosti online

27. 10. 2023. u 13:26

Veliki problem za Željka Obradovića i Partizan. Kevin Panter je doživeo povredu i biće van terena najmanje dve nedelje, što znači da propušta derbi u okviru ABA lige u ponedeljak, kao i naredno kolo Evrolige kada će crno-beli gostovati Baskoniji.

ВЕЛИКИ ПЕХ ЗА ПАРТИЗАН: Познат степен повреде Кевина Пантерa, ево колико ће бити ван терена

ABA liga/Dragana Stjepanović

- Kapiten KK Partizan je tokom sinoćnog derbija doživeo povredu koja će ga odvojiti od terena u periodu pred nama. Panter je doživeo povredu zadnje lože, dok je na drugoj nozi pretrpeo jak udarac u koleno.

Priroda povrede je takva da će kapiten crno-belih, prema prvim prognozama, biti van tima minimum dve nedelje - stoji u saopštenju kluba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!