"NIJE TO DOBRO REĆI!" Aleksa Avramović napustio intervju za Evroliga TV, evo i zašto

Novosti online

26. 10. 2023. u 20:52

Partizan i Crvena zvezda su se sastali u 5. kolu Evrolige, a junak trijumfa crno-belih, Aleksa Avramović, odlučio se na nesvakidašnji potez posle meča.

НИЈЕ ТО ДОБРО РЕЋИ! Алекса Аврамовић напустио интервју за Евролига ТВ, ево и зашто

Screenshot / EuroleagueTV

Podsetimo, Partizan je imao 15 poena prednosti, ali iako je Crvena zvezda preokrenula i došla do +13 u poslednjoj četvrtini, crno-beli su pobedili, posle čega je Avramović, kao ključni igrač meča, stao pred kameru Evroliga TV-a.

Ovako se obratio javnosti, nakon konstatacije da je bio "MVP derbija":

- Nisam ja naj-igrač ove utakmice, nije to dobro reći, junaci su svih 12 igrača, svi u stručnom štabu, svi navijači koji su nas bodrili kada smo gubili sa 13 razlike posle Jagovog koša sa distance u četvrtoj četvrtini! Verovali smo jedni u druge, a znali smo da je to jako važan momenat, ne samo za meč, nego za celu sezonu. Jer, derbi je jako posebna stvar.... I, moram da idem do navijača, volim vas sve, doviđenja! - rekao je reprezentativac Srbije i otrčao istog časa da slavi sa "grobarima".

Aleksa Avramović je na ovom evroligaškom derbiju ubacio 14 poena, uz asistenciu, dva skoka, blokadu i dve osvojene lopte.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)