ODBIO IH PEŠIĆ, HTELI I SFEROPULOSA: Evroligaš panično traži trenera i "proklinje" Srbiju

Novosti online

24. 10. 2023. u 14:09

Košarkaši Baskonije nalaze se u rezultatskoj krizi na startu sezone.

ОДБИО ИХ ПЕШИЋ, ХТЕЛИ И СФЕРОПУЛОСА: Евролигаш панично тражи тренера и проклиње Србију

FOTO: M. Vukadinović

Vezali su tri poraza u roku od pet dana, dva u Evroligi, od Bajerna i Žalgirisa na domaćem terenu, a onda su juče izgubili kod kuće i od Unikahe u španskoj ligi, pa su sve jače glasine da bi dojučerašnji trener Crvene zvezde Duško Ivanović mogao da se vrati u ovaj klub i zameni Đoana Penjaroju, čija se klupa ozbiljno "drma".

Ipak, pojedini španski mediji danas su objavili senzacionalnu vest da je Baskonija probala da na svoju klupu dovede selektora Srbije Svetislava Pešića, a da je on tu ponudu odbio, jer ima želju da se potpuno posveti pripremama za Olimpijske igre u Parizu, gde se očekuje da Srbija nastupi u najjačem mogućem sastavu.

Penjaroja je i dalje trener, Ivanović sve jači kandidat da ga nasledi, pominje se i Andrea Trinkijeri, a zanimljivo je da je prema pisanju španskih medija u opticaju bio i Janis Sferopulos, koji se odlučio za Crvenu zvezdu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)