"NIJE MI TEŠKO ŠTO IMAM DOBRE IGRAČE": Duško Ivanović nezadovoljan nakon pobede Zvezde

A. I.

05. 10. 2023. u 21:27 >> 21:28

KOŠARKAŠI Crvene zvezde sastali su se sa Asvelom u 1. kolu Evrolige, a nakon meča Duško Ivanović izneo je svoje utiske.

НИЈЕ МИ ТЕШКО ШТО ИМАМ ДОБРЕ ИГРАЧЕ: Душко Ивановић незадовољан након победе Звезде

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Ipak, delom igre nije bio zadovoljan trener Crvene zvezde.

- Rekao sam da je za nas bila teška i opasna utakmica. Igrači su bili svesni toga. Imali su izvanrednu energiju. Sav pritisak, bilo je pozitivno za njih. Imali smo mi propuste, u odbrani... Tri četiri, baš teških grešaka. Kada se vodi, teško je imati koncentraciju, ali u sledećim mečevima moramo da popravimo odbranu i igramo strpljivije i nalazimo bolja rešenja u napadu. Ja sam rekao, da smo imali velike greške u odbrani. Generalno mislim da su igrači dali svoj maksimum. Svi su želeli i izgarali na terenu. Onda je normalno da se prave neke greške. Greške su sastavni deo ovog posla. Kada se bore, nije nikakav problem. Oni su dovoljno iskusni i pametni, bez obzira što smo igrali dobro, da mi moramo da igramo bolje.

Upitan je o igračkom kadru, odnosno uklapanju kockica u sistem igre koji želi da forsira.

- Meni uopšte nije teško što imam dobre igrače. To nije problem. Napravili smo skup dobrih igrača, a to ne znači da imamo dobar tim. Svako mora da nađe svoje mesto i da maksimum i pruži najbolje što može u tom momentu, rekao je i potom odgovorio zašto nije bilo Jaga do Santosa u timu.

Najbolje bi bilo da može na klupi da bude 15 igrača ali ne može. U sledećem meču će takođe trojica biti napolje, zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima