LJUBAV PREMA KLUBU NEMA GRANICE: Kada je Partizan čuo šta su dečaci uradili zbog sezonske, morao je Aleksa Avramović da reaguje (VIDEO)

Novosti online

30. 09. 2023. u 15:52

Košarkaški klub Partizana nastavlja da pomera granice, ove sezone je prema informacijama iz kluba, prodadto 16.124 sezonskih ulaznica, a sada je "parni valjak" priredio lepo iznenađenje za dvojicu mladih navijača beogradskih crno-belih

ЉУБАВ ПРЕМА КЛУБУ НЕМА ГРАНИЦЕ: Када је Партизан чуо шта су дечаци урадили због сезонске, морао је Алекса Аврамовић да реагује (ВИДЕО)

ABA liga/Dragana Stjepanović

Naime, dva dečaka su tokom leta na Novom Beogradu prali šoferšajbne kako bi sakupili pare da se počaste sezonskim ulaznicama za mečeve omiljenog kluba. 

Njihova ljubav ka crno-belom klubu nije prošla neopaženo, a gest kojim su iskazali privrženost Partizanu došla je i do kluba. 

Tako su crno-beli i miljenik navijača Aleksa Avramović odlučili da ih iznenade i poklone im dve sezonske karte. Njihova reakcija na susret sa igračem Partizana bila je neproceljiva.

BONUS VIDEO: Trajković: Zvezdin tim najkvalitetniji u poslednjih 20 godina, na nama je da budemo hrabri

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!