"CILJ JE ODBRANA TITULE": Danilo Anđušić sa velikim ambicijama ulazi u novu sezonu (FOTO)

Novosti online

29. 09. 2023. u 21:59

TREĆI mandat u Partizanu za Danila Anđušića (32) konačno je doneo trofej ABA lige. Sa dosta žara i oštrine pristupio je bek i ovoj sezoni, jer se nada da bi mogla da bude još plodonosnija nego lane.

ЦИЉ ЈЕ ОДБРАНА ТИТУЛЕ: Данило Анђушић са великим амбицијама улази у нову сезону (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Ciljevi crno-belih najviši su u svim takmičenjima.

- Naravno da smo gladni da odbranimo titulu ABA lige, to nam je svima glavni cilj, a ambicije su nam najviše moguće u svim takmičenjima, trudićemo se da ih ostvarimo. Biće teže, jer je uvek teže odbraniti nego osvojiti. Možda je prošle sezone bio veći pritisak, jer je bila toliko željena ABA liga, pošto nije bilo trofeja dugo godina, sada mislim da je taj pritisak malo splasnuo. Ali, naravno, da smo svi motivisani da odbranimo titulu i da uzmemo druge trofeje koji nam nedostaju - naglasio je šuter u razgovoru sa novinarima.

Tokom leta, Partizan je angažovao: Ognjena Jaramaza, Pi-Džej Doužera, Frenka Kaminskog, Metuša Ponitku koji bi trebalo da donesu prevagu. Sve novajlije, prema Danilovim rečima, jedva čekaju da osete evroligašku atmosferu u "Areni".

- Napomenuo sam mnogo puta, dosta je nas ostalo iz prošlogodišnje ekipe, i lakše je da uvedemo sve u tim. Sjajni su momci i igrači, nije bilo mnogo vremena da se uključe u sistem, naravno, trebalo bi još toga da se uklopi. Iako nas čekaju teške utakmice, jedva čekamo da zaigramo pred našim navijačima, mislim da novajlije kada vide snimke jedva čekaju da zaigraju pred publikom u "Areni" - ističe Anđušić.

Navijači crno-belih su razgrabili sezonske karte, pa se očekuje da će podrška sa tribina za šampiona ABA lige i ove sezone biti sjajna, što je oduševilo Anđušića.

- Sve nas je ostavilo bez teksta, s obzirom na to koliko ljudi je kupilo sezonske, drago mi je da ta strast ne opada, da su i dalje željni pobeda i velikih stvari koje zajedno želimo da napravimo. Nadam se da ćemo se dosta zajedno radovati ove godine.

Ovo leto iskoristio je da se što bolje pripremi za još jednu napornu sezonu i žestok ritam.

- Radim svako leto slično, imam svoju rutinu, pripremam se najbolje što mogu da dođem spreman na početak priprema. Spreman sam na sve, videćemo kakva će mi uloga biti u timu - konstatovao je Danilo, koji je prošle sezone uglavnom ulazio sa klupe.

BONUS VIDEO: JUNAK MUNDOBASKETA: Aleksa Avramović o novoj sezoni KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)