OSAM NAJBOLJIH BEZ ZVEZDE: Partizan brani već zaboravljenu titulu u obnovljenom Superkupu ABA lige

Novosti online

17. 09. 2023. u 21:09

ČETVRTO izdanje Superkupa ABA lige, koji je ponovo u kalendaru posle pauze zbog kovida, biće odigrano od 18. do 20. septembra u podgoričkoj „Morači“.

ОСАМ НАЈБОЉИХ БЕЗ ЗВЕЗДЕ: Партизан брани већ заборављену титулу у обновљеном Суперкупу АБА лиге

Foto: ABA liga

Osam najboljih timova iz prošle sezone, izuzev Crvene zvezde koja je otkazala učešće i umesto vicešampiona nastupa Igokea, boriće se za trofej uoči početka nove sezone. U ponedeljak su na programu četvrtfinalni mečevi Cedevita Olimpija - Igokea (12.00), Partizan - Mega (15.00), Budućnost - Zadar (18.00) i FMP - SC Derbi (21.00). U utorak su na rasporedu polufinalni dueli, u sredu finale, dok se neće igrati utakmice za treće, peto i sedmo mesto.

Poslednji osvajač Superkupa je Partizan, koji je podigao pehar pred početak sezone 2019/2020. ubedljivom pobedom u finalu protiv Cedevita Olimpije (99:77). Trofeje su pre toga osvajali Cedevita Olimpija u premijernom izdanju Superkupa i Crvena zvezda u drugom. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

Evo kako se proizvodi najkvalitetniji Perfeksov toalet-papir