RADIĆE SA PABLOM LASOM: Bajern doveo reprezentativca Crne Gore

Tanjug

14. 09. 2023. u 19:39

CRNOGORSKI košarkaški reprezentativac Dino Radončić potpisao je jednogodišnji ugovor sa Bajernom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu, saopštio je danas nemački klub.

РАДИЋЕ СА ПАБЛОМ ЛАСОМ: Бајерн довео репрезентативца Црне Горе

Foto EPA

Ovaj 24-godišnjak će u Bajernu sarađivati sa španskim trenerom Pablom Lasom sa kojim je nekada radio u Realu.

- Dino nam dolazi da pomogne našem prvom timu i našem mladom timu. Uvereni smo da on može ne samo da pruži maksimalan doprinos na najvišem nivou, već i da bude vodilja za naše talentovane mlade igrače - rekao je sportski direktor Bajerna Marko Pešić, prenosi zvanični sajt kluba.

Radončić nije krio zadovoljstvo što je pojačao klub iz Minhena.

- Veoma sam srećan što imam priliku da igram za tako veliki klub kao što je Bajern, a da se u isto vreme vratim u zemlju u kojoj sam rođen. Spreman sam da dam 100 odsto, bez obzira šta klub planira da uradi sa mnom. Još više me motiviše što mogu ponovo da radim sa Lasom, sa kojim sam se već lepo proveo u Madridu - istakao je Radončić.

On je u karijeri igrao za Real, Burgos, Mursiju, Tenerife, Gipuzkoa i Saragosu. Dino je igrao za selekciju Crne Gore na nedavnom Svetskom prvenstvu u Manili.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao