"BORIMO SE ZA NAŠU SRBIJU, ZA PORODICE, BRAĆU!" Aleksa Avramović o plasmanu Srbije u finale Svetskog prvenstva

Novosti online

08. 09. 2023. u 12:51

Košarkaška reprezentacija Srbije je prošla u finale Svetskog prvenstva, a fantastični defanzivac Aleksa Avramović na sebi svojstven način je prokomentarisao taj uspeh.

БОРИМО СЕ ЗА НАШУ СРБИЈУ, ЗА ПОРОДИЦЕ, БРАЋУ! Алекса Аврамовић о пласману Србије у финале Светског првенства

FOTO: FIBA.Basketball

Podsetimo, Srbija je fantastičnom igrom pobedila Kanadu i tako obezbedila medalju. Da li će biti srebrna ili zlatna, odlučivaće nedeljni megdan sa pobednikom drugog polufinala, Sjedinjene Američke Države - Nemačka.

- Ja igram svoju igru, imam snage da grizem po celom terenu! Hvala momcima što su me pratili, jeste da su oni u trećoj četvrtini prošli u nekoliko prodora, nismo se tu dobro skupili, ali nema veze. Osećao sam, najiskrenije vam kažem, da možemo... Mi smo Gildžisa-Aleksandera čuvali jako snažno celu utakmicu, i to ceo tim, skupljali se jako dobro, ma svi smo odigrali odlično. Svi. Ali moram da istaknem Dejana Davidovca. Nije to bilo poenterski (s njegove strane), ali moram njega da izdvojim, jer je duša ovog tima. I Šegi (Dobrić) i Vanja (Marinković)... počeo je Avramović izjavu za RTS, a onda je upitan "Koga bi voleo u finalu?"

- Ne znam, koga god. Protivnik nas ne zanima, borimo se za našu naciju, za našu Srbiju, za svoje porodice, prijatelje, braću, ženu! - zaključio je Aleksa Avramović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)