"PUSTITE NAS DA SANJAMO": Jake reči Alekse Avramovića posle plasmana u polufinale Mundobasketa

Tanjug

05. 09. 2023. u 13:20

KOŠARKAŠKI reprezentativac Srbije Aleksa Avramović izjavio je danas u Manili da je srećan zbog pobede nad Litvanijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva i dodao da je počastvovan što predstavlja svoju zemlju na Mundobasketu.

ПУСТИТЕ НАС ДА САЊАМО: Јаке речи Алексе Аврамовића после пласмана у полуфинале Мундобаскета

FOTO: FIBA.Basketball

Srbija je danas izborila plasman u polufinale Mundobasketa, pošto je savladala Litvaniju 87:68. Avramović je na meču sa Litvanijom postigao osam poena i imao je četiri ukradene lopte.

"Poraz je došao u pravo vreme. Udarili smo u zemlju i digli se. Litvanija je u top tri ekipe na turniru, ali neko je morao da ispadne. Pred nama su dva koraka, ušli smo u borbu za medalju. Želimo da obradujemo zemlju, Borišu Simanića, svaki trenutak je za njega. Počastvovan sam što imamo priliku da predstavljam Srbiju. Svako zna šta radi, svako zna svoj posao", rekao je Avramović novinarima posle meča.

Srbija će u polufinalu SP u petak igrati sa pobednikom duela između Slovenije i Kanade.

"Osećam se fenomenalno. Ja radim ono što radim godinama, nama ovo mnogo znači. Ovo su trenuci za ceo život, pustite nas da sanjamo i da idemo dalje. Mnogo sam srećan što sam u ovoj grupi ljudi. Narode, volimo vas sve, bodrite nas do kraja, a mi ćemo probati da vas obradujemo", zaključio je Avramović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!