IZBOR ZA NAJSJAJNIJU MLADU ZVEZDU MUNDOBASKETA: Srbin i Amerikanac sa adutom više od konkurenata

Novosti online

04. 09. 2023. u 22:58

NAJMLAĐI reprezentativac Srbije, 20-godišnji igrač Majamija Nikola Jović, odličnim igrama ušao je u konkurenciju za najboljeg mladog igrača Mundobasketa u Aziji.

ИЗБОР ЗА НАЈСЈАЈНИЈУ МЛАДУ ЗВЕЗДУ МУНДОБАСКЕТА: Србин и Американац са адутом више од конкурената

FOTO: M. Vukadinović

FIBA je objavila listu kandidata za ovu nagradu i može se reći da je konkurencija izuzetno oštra. Na njoj su mladi as Australije i Oklahoma Sitija Džoš Gidi, prvi pik prošlogodišnjeg NBA drafta i reprezentativac SAD Paolo Bankero, španski plejmejker Huan Njunjez i krilni centar "crvene furije" Usman Garuba, kao i perspektivni bek Dominikanske Republike Žan Montero.

Svi osim Jovića i Bankera završili su svoju priču na Svetskom prvenstvu, što ovu dvojicu mladića stavlja u bolju poziciju. Ukoliko naš startni krilni centar ponovi neke od partija sa ovog šampionata, moguće je da će se vratiti kući sa vrednim individualnim priznanjem.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)