BORIŠA JE DAO BUBREG ZA SRBIJU! "Za ovu državu su mnogi davali živote i to je prošlo i zaboravilo se..."

Novosti online

04. 09. 2023. u 11:43

Drama koju doživljava Boriša Simanić ne može se meriti sa porazima i pobedama koje timovi doživljavaju na terenu. Nakon udarca u predelu stomaka, Simanić je dva puta operisan i odstranjen mu je bubreg, pa se sada nalazi u postoperativnom toku, a javnost priželjkuje dobre informacije iz Manile.

БОРИША ЈЕ ДАО БУБРЕГ ЗА СРБИЈУ! За ову државу су многи давали животе и то је прошло и заборавило се...

FOTO: FIBA.Basketball

Iako je rezultat nacionalnog tima na Mundobasketu uvek u prvom planu, iako se od košarkaša uvek najviše očekuje, sve to palo je u vodu kada je obelodanjen stepen povrede i količina ozbiljnosti. Kroz dramu ne prolazi samo igrač, već i njegova porodica, prijatelji, tim, ali i saigrači iz reprezentacije koji su sa njim na Filipinima.

Bivši reprezentativac naše zemlje Vladimir Štimac poslao je poruku podrške Boriši Simaniću.

"Boriša Simanić je bukvalno dao bubreg za Srbiju. Nadam se da će država i Savez znati to da cene zauvek. Boriša je trenutno u najboljim godinama košarkaškim i da se ovo desi! Jako sam tužan i žao mi je, dečka poznajem i znam koliko je dobar čovek. Drži se, Boriša, uz tebe sam", napisao je Štimac na svom Tviter nalogu.

I nekadašnji povremeni reprezentativac i centar Partizana Dejan Musli na društvenim mrežama je iskoristio priliku da uputi reči podrške 25-godišnjem igraču i podseti javnost da se ovakve situacije ne smeju zaboraviti.

- Za ovu državu su mnogi onomad davali svoje živote. I to je prošlo i zaboravilo se. Za ovu državu su mnogi davali svoje slobodno vreme. I to je prošlo i zaboravilo se. Za ovu državu su mnogi davali kolena i leđa, ligamente i hrskavice. I to je prošlo i zaboravilo se. Ovo što se desilo dobrom Boriši ne bi trebalo da zaboravimo! Drži se, Momčino! - napisao je Musli na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanmusli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!