''JEDVA ČEKAM DA ZAIGRAM PRED 20.000 NAVIJAČA'' Adam Hanga ne može da dočeka debi za Zvezdu

Novosti online

29. 08. 2023. u 16:28

Novi košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izneo je prve utiske nakon dolaska u Beograd i početka priprema.

ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ЗАИГРАМ ПРЕД 20.000 НАВИЈАЧА Адам Ханга не може да дочека деби за Звезду

FOTO:KK Crvena zvezda

- Veoma sam uzbuđen što sam ovde i što sam postao član ovog kluba. Ovo je nova prilika za mene i novo poglavlje u mojoj karijeri. Kada mi je istekao ugovor sa Realom, rekao sam menadžeru da želim da nastavim da igram u Evroligi. Crvena zvezda mi je dala tu priliku i drago mi je zbog toga, rekao je on i dodao:

- Prošle nedelje smo imali individualne treninge, sada smo konačno počeli sa timskim treninzima. Potrebno je da se kao grupa malo upoznamo, da igramo pet na pet. Na kraju ovog trening kampa imaćemo i prvu pripremnu utakmicu. Idemo korak po korak, daleko smo još od početka sezone, čeka nas mnogo posla.

Od nove sezone dosta očekuje.

- Proveo sam 13 godina u Španiji, a već posle 6-7 nisam sebe više smatrao strancem tamo. Navikao sam na okruženje, jezik, a sada je sve novo za mene i svojevrsni je izazov, ističe on i dodaje:

–Trudim se da iskoristim taj izazov i situaciju. Ovaj tim ima svetlu budućnost, to je miks iskusnih igrača i novajlija. Zaista sam uzbuđen zbog ove sezone, ne mogu da dočekam da zaigram pred 20 hiljada navijača. Tome se, iskreno, baš radujem, zaključio je Hanga.

BONUS VIDEO: Doužer se obratio srpskim novinarima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!