ŠENGELIJA O ČOVIĆEVOJ IZJAVI: "Daleko sam od političke karijere, moj mentalitet je da ostanem u košarci"

V. P.

04. 08. 2023. u 17:24

GRUZIJSKI reprezentativac Tornike Šengelija bio je letnja meta Crvene zvezde i Panatinaikosa, ali na kraju balade karijeru nastavlja u bolonjskom Virtusu.

ШЕНГЕЛИЈА О ЧОВИЋЕВОЈ ИЗЈАВИ: Далеко сам од политичке каријере, мој менталитет је да останем у кошарци

Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Posle pripremne utakmice za SP sa Litvanijom, novinar portala „Basketnjuz“ zamolio ga je za komentar izjave Nebojše Čovića da mu je savetovano da ne dolazi u Srbiju jer bi to imalo uticaja na njegovu buduću političku karijeru u Gruziji.

- Nisam pročitao šta je gospodin Čović rekao tim povodom, tako da ne bih komentarisao. U ovom trenutku sam prilično daleko od političke karijere. Moj mentalitet je da ostanem u košarci, da upotrebim svoje iskustvo i znanje da pomognem mlađim generacijama i velikim organizacijama. To je moj glavni cilj. Želim da pomognem svojoj zemlji na bilo koji način, za sada je moja snaga u sportu i mislim da se stvari kreću u tom pravcu.

Šengelija ne negira da je postojalo interesovanje drugih timova, prevashodno Crvene zvezde i Panatinaikosa.

- Da, bilo je interesovanja, ali to je savim normalno. Svašta se govorilo, da sam zvanično potpisao ili zvanično uradio ovo ili ono, a da mene niko nije ništa pitao. Ali, znate, to je društvo u kojem danas živimo. Do sada sam već donekle navikao na takve stvari - konstatuje Šengelija.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić uživa u zasluženom odmoru i to kako...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)