DANTE EGZUM OTVORIO DUŠU: "Grobari" su verovali u mene, čast mi je što smo vratili titulu u Humsku

Novosti online

04. 08. 2023. u 09:03

Malo je košarkaša koji su tako brzo pobrali simpatije navijača u Beogradu kao što je to bio slučaj sa Danteom Egzumom. Australijanac je bespoštednom borbom, atraktivnim potezima i posvećenošću na terenu kupio navijače. Oni pak nisu dugo mogli da uživaju u njegovim bravurama, ovog leta vratio se u NBA - ekipu Dalas maveriksa.

ДАНТЕ ЕГЗУМ ОТВОРИО ДУШУ: Гробари су веровали у мене, част ми је што смо вратили титулу у Хумску

FOTO: ABA liga/ Dragana Stjepanović

Nije Dante Egzum zaboravio na podršku koju je dobijao sa tribina, te se emotivnom porukom oprostio od navijača crno-belog kluba.

- Ne znam ni gde bih počeo. Toliko emocija i uspomena. Neverovatnim navijačima Partizana – Hvala vam što ste me prihvatili, podržavali i verovali u mene tokom cele sezone. Kroz uspone i padove, pobede i poraze, zahvalan sam što je ovo bio deo mog puta. Čast mi je što sam imao ulogu u vraćanju titule ovom neverovatnom gradu i organizaciji. Energija i ljubav ovde su nešto sasvim drugačije, zauvek ću se sećati ove sezone, napisao je Dante Egzum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danté Exum (@daanteee)

U komentarima su se odmah javili i njegovi bivši saigrači Matijas Lesor, Kevin Panter i Danilo Anđušić koji su mu poželeli sreću u daljoj karijeri.

Egzum je odigrao 38 mečeva za Partizan u Evroligi i prosečno je beležio 13,2 poena, 2,3 skoka i 2,7 asistencija.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić u provodu, najbolji srpski košarkaš u kafani u Somboru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!