SRBIJA SA NESTRPLJENJEM ČEKA! Pešić poručuje: Gde žurite?

Novosti online

06. 07. 2023. u 11:07

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da računa na sve igrače za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra, prenosi Sportklub.

СРБИЈА СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКА! Пешић поручује: Где журите?

FOTO: FIBA.Basketball

"Naravno da računam na sve igrače, a kada dođe vreme, bićete upoznati sa spiskom. Zato sada ne pričam o imenima. Neki drugi učesnici SP objavljuju spiskove, šire ili uže, na kojima može biti 12, 14, ili više potencijalnih reprezentativaca. Mi za tim nemamo potrebe zato što su neki kandidati povređeni, drugi 'izlaze' iz povreda, treći se leče, četvrti su operisani, kao što ima onih koji su potpisali ugovore u NBA, igraju Letnju ligu u Americi...", rekao je Pešić.

"A i po pravilima FIBA, samo 12 dana pre oficijelnog starta SP, može da se objavi spisak (24 imena) igrača. Znači, nijedna federacija ne mora, pre pomenutog datuma, da obelodani spisak", dodao je selektor Srbije.

Mundobasket će biti odigran u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Srbija će igrati u grupi sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)