JOŠ JEDNA NBA ZVEZDA OTKAZALA MUNDOBASKET: Košarkaš Los Anđeles lejkersa odabrao individualne treninge pre reprezentacije

Novosti online

27. 06. 2023. u 10:42

Košarkaš Los Anđeles lejkersa Rui Hačimura saopštio je da neće igrati za selekciju Japana na predstojećem Svetskom prvenstvu, prenose američki mediji.

ЈОШ ЈЕДНА НБА ЗВЕЗДА ОТКАЗАЛА МУНДОБАСКЕТ: Кошаркаш Лос Анђелес лејкерса одабрао индивидуалне тренинге пре репрезентације

FOTO: Tanjug/AP

Hačimura je član LA lejkersa od januara 2023. godine, a pre toga je skoro četiri godine igrao za Vašington. On je najbolji japanski košarkaš, ali je istakao da će propustiti Mundobasket pošto želi da se tokom leta usredsredi na NBA karijeru. On je trenutno ograničeno slobodan agent.

- Bila je to teška odluka, ali posle prošle sezone i dugog plej-ofa, rešio sam da kao prioritet postavim buduću NBA karijeru i da se spremim za prvi put kada sam slobodan agent. Usredsrediću se na trening i spremiću svoje telo za narednu sezonu - rekao je Hačimura.

Mundobasket je na programu od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Japan je u grupi sa Nemačkom, Finskom i Australijom.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)