ATAMAN ČERUPA PARTIZAN: Posle Pantera i Lesora hoće još jednog igrača Partizana

Novosti online

19. 06. 2023. u 10:03

Ako je tačno sve ono što se piše po grčkim medijima, nekoliko igrača Partizana karijeru će da nastavi u Panatinaikosu… “Zeleni” iz Atine su već neko vreme ozbiljno zainteresovani za Kevina Pantera i Matijasa Lesora, pominjao se i povratak Janisa Papapetrua, ali tu nije kraj spiska.

АТАМАН ЧЕРУПА ПАРТИЗАН: После Пантера и Лесора хоће још једног играча Партизана

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Na meti novog trenera Panatinaikosa Ergina Atamana navodno se našao još jedan košarkaš kluba iz Humske.

Kako navodi grčki portal SDNA, u pitanju je Dante Egzum. Australijanac je prvi pik za mesto plejmejkera.

Ergin Ataman nije potvrdio da su to imena koja će trenirati naredne sezone, ali jeste rekao kako će PAO dovesti zvučna pojačanja.

Foto: Printskrin

 

- Tržište imena visokog nivoa u Evropi nije još otvoreno i nema ozbiljnih promena još uvek, ali jasno je da će tim nameravati da stigne do Fajnal-fora i da osvoji Evroligu. Međutim, nije samo do trenera, nije samo do toga šta on sam može da uradi. To smo se dogovorili sa čelnicima Panatinaikosa. Biće sigurno jak sasta, ali ne mogu da govorim o imenima. Za dve-tri nedelje će se transferi desiti - rekao je budući trener grčkog vicešampiona Ergin Ataman.

Panatinaikos pokušava još od 2012. da se vrati na staze stare slave koja je završena odlaskom Željka Obradovića. PAO nijednom nije stigao do Fajnal-fora od Obradovićeve ere, dok sa druge strane sada ima trenera koji zna kako se osvajaju trofeji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!