JOKIĆ PRED FINIKS: ''Oni su favoriti za titulu''

Novosti online

26. 04. 2023. u 15:46

Srpski reprezentativac Nikola Jokić izjavio je, posle utakmice sa Minesotom, da je Finiks favorit za osvajanje titule ove sezone, prenosi NBA TV.

ЈОКИЋ ПРЕД ФИНИКС: Они су фаворити за титулу

FOTO: AP/Tanjug

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi, pošto su noćas u petoj utakmici pobedili Minesotu rezultatom 112:109. Denver je do polufinala plej-ofa Zapada stigao serijom 4:1 u pobedama protiv Minesote. Jokić je ostvario "tripl-dabl" učinak od 28 poena, 17 skokova i 12 asistencija za 42 minuta na terenu.

U polufinalu plej-ofa Denver će se sastati sa Finiksom.

- Oni su favoriti za osvajanje titule. Imaju neverovatnu, neverovatnu grupu momaka, sa odličnim trenerom. Tako da će to biti veliki izazov za nas - istakao je Jokić.

Dodaje da je serija sa Minesotom bila neizvesna, pošto je njegov tim samo u prvoj utakmici bio bolji tokom celog meča.

- Bili su konkurentni u svakoj utakmici, osim u prvoj. To je bila jedina laka pobeda za nas. Uradili su sjajan posao. Mi smo bili samo malo bolji ovog puta. Što se tiče pete utakmice, promašivao sam celo veče, ali saigrači veruju u mene i ja verujem sebe - izjavio je Jokić.

BONUS VIDEO: Prva grupa navijača crno-belih koja je ušla na utakmicu Real - Partizan


   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)