NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

KAD KREĆE BORBA ZA TROFEJE? ABA liga se bliži kraju, a ništa se ne zna o početku plej-ofa

Novosti online

10. 04. 2023. u 09:00

ABA liga ulazi u završnicu. Do kraja je ostalo još jedno kolo i nekoliko odloženih utakmica, a onda počinje plej-of.

КАД КРЕЋЕ БОРБА ЗА ТРОФЕЈЕ? АБА лига се ближи крају, а ништа се не зна о почетку плеј-офа

FOTO: AP

Ipak, još uvek se ne zna kada će početi doigravanje. Poslednje kolo ligaškog dela na programu je narednog vikenda, a onda će se odigrati i odložene utakmice.

Mornar će dočekati Crvenu zvezdu 20. aprila, tri dana kasnije u Bar stiže Igokea, dok će crveno-beli 24. ići u Ljubljanu na noge Cedevita Olimpiji. Duel Budućnosti i Partizana biće odigran 22. aprila.

Nakon toga će biti poznato ko se plasirao u plej-of i sa kog mesta. Od ove sezone osam ekipa će ići u doigravanje. Možda će ono biti pomereno zbog beogradskih crno-belih koji su izborili plasman u top 8 Evrolige koje se počinje 25. aprila i maksimalno može da traje do 10. maja.

Podsetimo, u plej-ofu regionalnog takmičenja igraće prvi i osmi, drugi i sedmi, treći i šesti i četvrti i peti. Četiri najbolje plasirane ekipe imaće prednost domaćeg terena u četvrtfinalu.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!