"JOKIĆ NAJBOLJI NA SVETU? GRDNO SE VARATE": Amerikanac žestoko udario na Srbina

Novosti online

21. 02. 2023. u 08:02

Tim Janisa Adetokumba pobedio je u Solt Lejk Sitiju ekipu Lebrona Džejmsa sa 184:175 u Ol-star utakmici NBA lige.

ЈОКИЋ НАЈБОЉИ НА СВЕТУ? ГРДНО СЕ ВАРАТЕ: Американац жестоко ударио на Србина

FOTO: Tanjug/AP

Srbija je imala svog predstavnika na meču svih zvezda i to je, naravno, bio dvostruki uzastopni MVP Nikola Jokić.

Centar Denvera briljira i ove sezone, prvi je kandidat za novo MVP priznanje, a na Ol-star meču se nije previše trošio te ga je završio sa četiri poena, pet skokova i šest asistencija. Zanimljivo je bilo i pre utakmice, kada je Jokić doživeo veliko poniženje na draftu na kom su se birale ekipe, ali i za vreme samog duela kada je zbog objave američkog novinara Džoša Rejnolda Tviter "izgoreo". Amerikanac je brutalno udario po Jokiću, te je istakao da ko misli da je Srbin najbolji košarkaš u NBA ligi taj očigledno ima neki problem.

- Vidite... Ol-star vikend je, tu smo da se zabavimo. Ali ako gledate ovu utakmicu i zaista mislite da je Jokić najbolji igrač u NBA, imate veliki problem - napisao je Rejnold te je čak i cenzurisao prezime "Jokić", verovatno iz razloga da ga njegovi navijači ne bi pronašli i optužili.

Podsetimo, srpski košarkaš Nikola Jokić ove sezone u proseku beleži tripl-dabl: ima 24,7 poena, 11,4 skokova i 10,1 asistenciju, dok su njegovi Nagetsi trenutno prvoplasirani na Zapadu, te je prvi kandidat za novo MVP priznanje.

Nikola Jokić - najbolje asistencije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!