AMERIKANCI U NEVERICI: Koliko je samo Nikola Jokić neobavešten

Novosti online

28. 01. 2023. u 10:07

Košarkaš Denvera Nikola Jokić nije bio preterano oduševljen kada je saznao da je izabran među startere za "Ol-star" meč.

АМЕРИКАНЦИ У НЕВЕРИЦИ: Колико је само Никола Јокић необавештен

Tanjug/AP

Bolje rečeno, nije bio obavešten, odnosno zainteresovan za te stvari što je šokiralo medije u SAD, koji su mu postavili pitanje šta misli o tome što je treću godinu uzastopno u startnoj petorci ol stara.

- Bio sam na hipodromu, tako da nisam ni obratio pažnju da budem iskren - rekao je Jokić nakon treninga u petak "Denver postu".

Njegov trener Majk Meloun je  istrajan u nameri da srpski centar ne počne zdravo za gotovo da shvata svoje uspehe. Stoga mu je i poslao poruku u kojoj ga je podsetio na to.

- Nadam se da shvataš koliko je ovo važno, činjenicu da su navijači širom sveta prepoznali tvoju veličinu - istakao je Meloun.

Jokić je definitivno omiljen u SAD, NBA je liga koju je on već obeležeo, ali ljubav prema konjima je čini se ispred svega...

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024