NE POMAŽE NI PROMENA TRENERA: Igokea nastavila loš niz, Borac pokvario debi Vladimiru Jovanoviću

Č. V.

22. 01. 2023. u 19:52

VLADIMIR Jovanović zamenio je Dragana Bajića na klupi Igokee, ali to nije trglo klub iz Laktaša koji je doživeo novi, šesti uzastopni poraz u ABA ligi. Bolji je bio Borac koji je slavio u Čačku sa 70:65 (18:12, 19:12, 17:19, 16:22).

НЕ ПОМАЖЕ НИ ПРОМЕНА ТРЕНЕРА: Игокеа наставила лош низ, Борац покварио деби Владимиру Јовановићу

FOTO: ABA liga/KK Borac/Duško Radišić

Gosti su imali veliki problem u napadu u prvom poluvremenu. To je omogućilo domaćinu da sa velikih 13 razlike ode na odmor - 37:24.

Upsela je Igokea da odgovori u nastavku susreta i spusti prednost rivala, ali nije imala rešenje za sjajnog Đorđa Gagića koji je meč završio sa 12 poena i osam asistencija.

Verovatno se niko u taboru tima iz Laktaša nije nadao da će se ekipa boriti za opstanak, s obzirom na to da je ranijih godina uvek bila u vrhu tabele.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Hanter Hejl koji je meč završio sa 18 poena, pratio ga je Đorđe Gagić sa 12. Na drugoj strani najbolji je bio Nikola Tanasković sa 14 poena i 12 skokova, isto toliko je postigao i Dragan Milosavljević.

Igoeka sada ima učinak 5-10, a Borac 4-12.

 

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)