Barselona je slavila u Beogradu protiv Crvena zvezde u pretprošlom kolu Evrolige kada je Nikola Mirotić gazio aut liniju i trojkom u poslednjoj sekundi izjednačio rezultat, da bi na kraju španci slavili nakon produžetaka.

Pedja

07.01.2023. 14:10

Da li je namera teksta bila da bude ironican? Zestoka kazna od 4 utakmice nesudjenja? Pa, Spanci ima da mu plate za 40. Umesto da i Zvezda i Barselona imaju po 10 pobeda, Spanci imaju 11, a Zvezda 9. Svaki sudija gresi tokom utakmice, desava se. Ali, kad napravis gresku u poslednjim sekundama koja direktno odlucuje o pobedniku, to je velika razlika. Kao kad sudije gledaju da li je dvojka ili trojka, tako i ovde mora da se gleda ima li faula, aut, koliko je sekundi ostalo itd. Nekada se desava da sudije priznaju trojku, pa posle nekoliko minuta preinace odluku i kazu da je dvojka. Ovde nijednom sudiji nije palo na pamet da proveri da li je kos regularan. Ovde osim ovako "zestoke" kazne je i sudija trebalo direktno da uplati Zvezdi na racun stete bar 50.000 evra.

Prazna slama

07.01.2023. 18:16

Nije kažnjen ni malo koliko je pobeda Zvezdi značila za dalji tok igranja u Evroligi...Glupe priče EL kako je žestoko kažnjen su vređanje inteligencije svih koji igraju, navijaju i razumeju se u košarku..