SKARIOLO OTKRIO: Evo kako je Teodosić reagovao na odluku Pešića da ne ide na Evrobasket

Novosti online

20. 10. 2022. u 11:39

ODLUKA Svetislava Pešića da precrta Miloša Teodosića i ne povede ga na Evrobasket ni do dana današnjeg nije dobila jasnu sliku. Selektor nikako da otkrije pravi razlog, a nekadašnji kapiten Srbije ćuti.

СКАРИОЛО ОТКРИО: Ево како је Теодосић реаговао на одлуку Пешића да не иде на Евробаскет

KSS

Šta se desilo i da li se desilo na relaciji Pešić i Teodosić je pitanje koje zanima sve ljubitelje košarke u Srbiji. Odgovor i dalje nismo dobili.

Serđo Skariolo, legendarni italijanski stručnjak koji je sa Španijom postao prvak Evrope ove godine, odlučio je da govori pred meč sa Partizanom (četvrtak, 20.30) i o razgovorima koje je vodio sa Teodosićem posle "otkaza" u nacionalnom timu.

- Spolja gledano, rekao bih da je trener Pešić iskusan, odlučio je da je to najbolje za tim. Da li je u pravu ili ne ja to ne mogu da kažem - izjavio je najpre diplomatski Skariolo za „Sport klub“.

Zatim je istakao da Teodosić nije imao nikakvu dilemu da je hteo da igra za „orlove“.

- Naravno, Miloš se nadao da će igrati na Evrobasketu, to se nije desilo. On je to primio na profesionalan način, bio je pun poštovanja. Nikada nisam osetio u našem razgovoru bes ili neka loša osećanja zbog toga što se desilo - pojasnio je Skariolo.

BONUS VIDEO: Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna