NOVI PRLJAV POTEZ AMERA: Nikola Jokić oči u oči sa čovekom koji mu je javno pretio

Novosti online

13. 10. 2022. u 09:37

Jedna od glavnih tema prošle sezone u NBA ligi bio je okršaj Nikole Jokića i Markifa Morisa, koga je Srbin žestoko odgurnuo u duelu sa Majamijem.

НОВИ ПРЉАВ ПОТЕЗ АМЕРА: Никола Јокић очи у очи са човеком који му је јавно претио

Foto: Tviter

Ipak, sinoć je naš centar igrao pripremnu utakmicu protiv njegovog brata blizanca Markusa Morisa, koji mu je tokom tih dešavanja iz prošle sezone pretio.

A da porodice Jokić i Moris imaju još neraščišćenih računa videlo se sinoć u okršaju Denvera i Los Anđeles klipersa u predsezoni (115:126).

Naime, srpski centar bio je starter na ovom susretu, ali je igrao samo 15 minuta (koliko i svi ostali starteri, ruku na srce). Upisao je dva poena (0/2 iz igre, 0/1 za tri), uz tri skoka i sedam asistencija. Jedina dva poena postigao je sa linije za slobodna bacanja, a upisao je i četiri izgubljene lopte.

Očigledno se Srbinu nije igralo protiv čoveka koji mu je pretio i koji je pokušao godinu dana kasnije da povredi Jokića.

Iako ne postoji snimak koji to dokumentuje, američki novinari, pre svih Majk Singer, prenose da je Moris imao još jedan prljav potez. Naime, ovaj Moris je oborio Jokića na zemlju, a neki su tvrdili da bi trebalo da završi u zatvoru zbog prljavog poteza.

Neki su mu poručili da je klovn, pa čak su i predlagali da Denver dovede Morisa i da ga zakuca za klupu samo da ne bi povredio Srbina.

Saga Jokići i Morisi se nastavlja...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!