NIKAKO da se slegne prašina koju je podigao selektor Srbije Svetislav Pešić precrtavanjem Miloša Teodosića sa reprezentattivnog spiska. Nagađanja o tome šta je razlog ove šokantne odluke ne prestaju, i, iako je najavljeno da će popularni "Kari" obrazložiti svoje razloge tek 15. avgusta, procurele su informacije o tome šta su konkretni razlozi.

Komentari (7)

Pera

10.08.2022. 13:06

Nažalost Teo je spor za našu reprenzetaciju sada se igra daleko brža košarka i ne bi trebao Teo da nas muči i da koči igru. Taman napravimo 10 razlike za nas on uđe i protivnik nas sustigne a na taj način sve nas demorališe a pogotovo saigrače. Trebao je sam da zatraži od Pešića da ga ne poziva, jer evropski a naročito svetski bekovi su ekspresni vozovi i nije prijatno kada pored njega prolaze kao pored malo dete i poentiraju.

Dragan

10.08.2022. 20:56

Tedosić je praktično celu jednu sezonu u NBA proveo sedeći u publici, čak ni na klupi za rezervne igrače i to baš zbog nepoštovanja klupske discipline (čitaj šljemanja i noćnog provoda). A to da je za današnju košarku spor i to je tačno. Pešić je doneo ispravnu odluku.

Dragan

11.08.2022. 17:06

Zato što je bio kapiten treba da bude primera, a ne izuzetak. To što se odazivao na pozive, što je bio kapiten, što je bio vanseriski plejmeker ne daje mu za pravu da se ponaša kao privilegovan u odnosu na druge. Ni njegovi predhodnici, a velika imena svetske i naše košarke nisu se tako bahato ponašali. Najbolje da je došao pravo na aerodom, pre polaska reprezentacije. Tipičan ljakse. Skoro sam siguran da je neko od igrača pitao Karija šta ovo treba da znači, on može,a mi ne možemo, garantujem. A kakvo bi s*ranje tek napravio da je i otišao a nije ulazio u igru.