POTRES U DENVERU! Jokić ostaje bez čoveka koji je zaslužan što je u nagetsima i koji je želeo statuu Srbina u svom domu

Novosti online

23. 05. 2022. u 22:15

MINESOTA Timbervulvsi su pristali na petogodišnji ugovor vredan 40 miliona dolara sa predsednikom Denver nagetsa, Timom Konelijem koji će preuzeti vođenje košarkaških operacija, prenosi "Atletik". Jokićev, po svemu sudeći bivši predsednik, ali večiti prijatelj će takođe imati vlasnički udeo u organizaciji, kao deo svog novog ugovora.

ПОТРЕС У ДЕНВЕРУ! Јокић остаје без човека који је заслужан што је у нагетсима и који је желео статуу Србина у свом дому

FOTO: Tanjug/AP

Proteklih dana se zvanično sastao sa vlasnicima Timbervulvsa, Markom Lorom i Aleksom Rodrigezom, a zatim je u subotu odleteo u Minesotu, da se sastane sa većinskim vlasnikom Glenom Tejlorom.

Nagetsi su se plasirali u plej-of u svakoj od poslednje četiri sezone pod Konelijem, uključujući i finale Zapadne konferencije 2020. On je draftovao Nikolu Jokića u drugoj rundi drafta i angažovao trenera Majkla Melouna 2015. godine.

U prošlosti je mnogo puta isticao specifičan odnos koji je uzgradio sa novim-starim NBA MVP-jem. Dele slična interesovanja oko izbora knjiga, ljubavi prema konjima, čak je istakao i da će statua srpskog centra krasiti njegov dom.

Koneli je počeo u NBA karijeru stažirajući u Vašington Vizardsima 1996. i napredovao je kroz skauting redove, pre nego što se pridružio glavnoj kancelariji Nju Orleans hornetsa 2010. Član nagetsa postao je 2013. nakon što je Masai Ujiri otišao za Toronto.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju