LUKA DONČIĆ ZABUŠAVA: Slovenac sa treninga Dalasa šalje podršku "svom" Realu (FOTO)

Novosti online

20. 05. 2022. u 12:14

AKO je neko uživao u pobedi Madriđana nad Barsom u polufinalu košarkaške Evrolige 83:86, onda je to bio Luka Dončić. Nije mario za poraz prethodne noći od Voriorsa i nije ga bilo briga što je bio usred treninga sa Mavsima u San Francisku.

ЛУКА ДОНЧИЋ ЗАБУШАВА: Словенац са тренинга Даласа шаље подршку свом Реалу (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Slovenac nije želeo da propusti "el klasiko" u Beogradu i na kraju je svojom reakcijom zapalio društvene mreže.


Dončić je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj se vidi da je stavio laptop na teren Golden Stejta i da je tako pratio utakmicu Real Madrid - Barselona, u kojoj je "kraljevski klub" eliminisao najvećeg rivala i ušao u finale protiv Efesa i našeg Vasilija Micića.

 

Foto: Printscreen

 


Zatim, kada je meč završen i Real pobedio, zvezda Dalasa je objavila još jednu fotografiju u kojoj je eksplodirala njegova euforija: „Hajde, šta sad, dođavola“, napisao je Dončić.

 

Foto: Printscreen

 


Slovenački košarkaš bodri 'svoj' Madrid čak i kad je u punom treningu i pripremama za drugi meč zapadnog finala protiv Voriorsa. U subotu, naravno, neće propustiti finale i moraćemo da pazimo na njegovu reakciju ako "kraljevići" pobede.

Podsetimo, 2018. kada se završni turnir Evrolige igrao takođe u Beogradu, Luka Dončić je bio MVP, a Real je tada osvojio titulu pobedivši turski Fenerbahče u finalu.

BONUS VIDEO - Micić nakon neverovatne pobede

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener