SENZACIONALNI KUPAC SPREMAN DA PREUZME MANČESTER JUNAJTED: Sa Tvitera stiže na čelo engleskog giganta?

Novosti online

13. 02. 2023. u 17:44

NEDAVNO je "tvitnuo" na svojoj društvenoj mreži da će aplicirati za kupovinu Mančester junajteda, pa ubrzo konstatovao da se samo šalio, a poslednje informacije iz ostrvskih medija govore da u pitanju ipak nije bila pošalica. Prema pisanju "Dejli mejla" vlasnik "Tvitera", "Tesle" i "Spejs Iksa" Elon Mask predaće do poslednjeg roka, (petak) potrebnu dokumentaciju na "Old Traford" i uključiti se u trku za kupovinu jednog od najznačajnijih fudbalskih brendova na planeti.

СЕНЗАЦИОНАЛНИ КУПАЦ СПРЕМАН ДА ПРЕУЗМЕ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД: Са Твитера стиже на чело енглеског гиганта?

Foto: Printskrin

Navodno, Mask pažljivo prati situaciju u Mančester junajtedu poslednjih dana i prikuplja svu potrebnu dokumentaciju.

Maskovo bogatstvo je procenjeno na 157 milijardi funti (drugi na svetu) i jasno je da su njegovi "džepovi" dovoljno duboki da se prihvati ovog izazova ukoliko do petka donese definitivnu odluku.

Interesantno je da Mančester junajted na "Tviteru" prati 34,9 miliona ljudi, dok je broj pratilaca Elona Maska 128,9 miliona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)