SERHIO RAMOS ISKREN DO SRŽI: Ma kakav Ronaldo, Mesi je najbolji

Novosti online

05. 02. 2023. u 17:41

DO pre dve godine bili su ljuti rivali u španskom "El Klasiku", a sada su u istom timu. Defanzivcu Pari Sen Žermena Serhiju Ramosu očigledno prija ta promena, pošto je u izjavi za klupsku televiziju "svetaca" istakao da je njegov saigrač Argentinac Lionel Mesi najbolji fudbaler svih vremena te da bi voleo da Mesi produži ugovor sa šampionom Francuske.

СЕРХИО РАМОС ИСКРЕН ДО СРЖИ: Ма какав Роналдо, Меси је најбољи

FOTO: Tanjug/AP

- Patio sam puno godina igrajući protiv Mesija. Sada uživam u zajedničkim igrama. On je najbolji igrač koji se ikada pojavio u fudbalu - rekao je Ramos.

Mesi ima ugovor sa PSŽ do kraja sezone.

- Pregovaramo, voleo bih da ga vidim i dalje u našem projektu. Bio bih srećan da ostane sa nama. Ali sada radimo i na tome da ispunimo određene ciljeve kako bi zadržali Mesija - izjavio je savetnik u Pari Sen Žermenu Luis Kampoš za "Telefut".

Mesi (35) je član PSŽ-a od 2021. godine, a ove sezone za klub iz Pariza je odigrao 23 meča i postigao je 15 golova. Interesantno je da je Ramos dugi niz godina delio svlačionicu u madridskom Realu sa Kristijanom Ronaldom, a i pored toga je decidno "promovisao" Mesija u najboljeg svih vremena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)