SKANDAL NA SVETSKOM PRVENSTVU U KATARU: Bajern otkrio - Fudbaler nam igrao sa koronom!

Novosti online

06. 01. 2023. u 17:11

FUDBALSKI klub Bajern Minhen objavio je da je njegov fudbaler, Nusair Mazraui bio pozitivan na korona virus tokom Svetskog prvenstva, a da je nakon toga otkriveno da ima oteklinu oko srca.

СКАНДАЛ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ У КАТАРУ: Бајерн открио - Фудбалер нам играо са короном!

Tanjug/AP

Bajern je izostavio defanzivca iz tima koji je u petak otputovao na zimske pripreme u Katar uoči nastavka bundesligaške sezone koja se vraća 20 januara, uz navode da ima upalu.

Objavljeno je da je igrač bio pozitivan na korona virus dok je bio na svetskom prvenstvu u Kataru, a da zbog toga nije igrao u četvrtfinalu kada je Maroko pobedio Portugal. Njegov izostanak tada je pravdan "neoznačenoj polesti".

Tanjug/AP

Mazraui je potom odigrao prvo poluvreme protiv Francuske, a Maroko je tada postao prva afrička selekcija u četiri najbolje na svetu. Mazraui nije potom igrao protiv Hrvatske u duelu za treće mesto, ali jeste u grupnoj fazi nešto ranije.

Bajern je naveo da je Mazrauiju otkrivena "blaga upala". Zbog toga "nije dostupan za utakmice".

BONUS VIDEO:  BOGINjA STIGLA U ARGENTINU: Mesija i ekipu dočekalo na desetine hiljada oduševljenih sunarodnika

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)