RUSI RASTUŽILI LEA: Lionel Mesi ovo nije očekivao

Novosti online

28. 12. 2022. u 18:05

ARGENTINA je po treći put postala šampion planete u fudbalu osvojivši Svetsko prvenstvo čiji je domaćin bio Katar, a po odlasku "gaučosa" u domovinu, u Dohi se desilo nešto vrlo zanimljivo. Ipak, ne onoliko koliko se isprva činilo da je slučaj.

РУСИ РАСТУЖИЛИ ЛЕА: Лионел Меси ово није очекивао

FOTO: Tanjug/AP

Nedugo nakon što su Lionel Mesi i družina selektora Skalonija, koja je u antologijskom finalu savladala Francusku boljim izvođenjem jedanaesteraca, i to nakon spekatkularne drame i rezultata 3:3 posle 120 minuta, stigli u Argentinu, činilo se da će u Kataru "trajno ostati". Bar ona lokacija na kojoj je Leo proveo najviše vremena.

Međutim, vest da će soba na Univerzitetu u kojoj je spavao Mesi postati mali muzej - demantovana je.

Prvobitnu informaciju je objavio RMC sport, tvrdeći da je soba ostala ista nakon Mesijevog odlaska, te da će zid krasiti dres argentinskog kapitena koji je lično on poklonio Univerzitetu.

Međutim, ruska novinska agencija je kontaktirala Univerzitet u Dohi i - saznala da to uopšte nije istina.

"Reči jednog predstavnika naše institucije bile su pogrešno interpretirane. Univerzitet nema planove da otvori takav muzej", rečeno je iz Univerziteta u Dohi ruskoj novinskoj agenciji.

Izvor RIA novosti je dodao da je Mesijeva soba u muškom delu pomenutog objekta, gde ljudima sa strane, a naročito devojkama i ženama, nije dozvoljen pristup, pa bi bilo vrlo teško da se oformi muzej na takvoj lokaciji.

Lionel Mesi je, podsetimo, proglašen za najboljeg fudbalera Svetskog prvenstva u Kataru.

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)