MESI IZAZVAO POMETNJU U RODNOM GRADU: Sa navijačima zapevao pesmu posvećenu Dijegu Maradoni (VIDEO)

Novosti online

28. 12. 2022. u 16:24

VEĆINA fudbalera vratilo se klupskim dužnostima nakon ućestvovanja na Svetskom prvenstvu, ali ne i najbolji igrač Mundijala - Lionel Mesi. Napadač PSĆ nalazi se urodnom Rosariju gde je napravio veliku feštu na jednoj rođendanskoj proslavi.

МЕСИ ИЗАЗВАО ПОМЕТЊУ У РОДНОМ ГРАДУ: Са навијачима запевао песму посвећену Дијегу Марадони (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/ESPNArgentina

Nećaka zvezde reprezentacije Argentine proslavila je 15. rođendan, a kada se Lionel Mesi pojavio na proslavi odmah je krenula pesma posvećena njemu i legendarnom Dijegu Armandu Maradoni.

Navijačka pesma "Mućaćos" bila je omiljena među navijačima Argentine u Kataru, nazivali su je čak i nezvaničnom navijačkom himnom, a sada ju je zapevao i Mesi.

Tridesetšestogodišnji Lionel Mesi je u svom poslednjem pokušaju na Svetskom prvenstvu uspeo da podigne "zlatni globus" i na taj način uđe u legendu, a još bitnije, da obraduje celu Argentinu.

Zajedno sa fudbalerima proslavi je prisustvovalo oko 5.500.000 ljudi, a bilo je i povređenih.

PESMA "MUĆAĆOS"

Navijačka pesma ima jednostavnu radnju. Navijači pevaju o nadi da mogu da osvoje novu titulu svetskog prvaka, a Dijego Armando Maradona pohod ka tituli prati sa neba i navija za Lionela Mesija.

- Momci, sada se opet nadamo, hoću da osvojimo treću titulu. Hoću da budemo svetski šampioni! A Dijega možemo da vidimo kako sa neba navija za Lionela.

Više o samoj pesmi i kako su navijači njom nosili "gaučose" do trona pročitajte u posebnom tekstu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)